sample

TARMO THORSTRÖM

Vihreä ehdokas Raumalta


Hei! Olen eduskuntavaaleissa 2019 ehdolla Satakunnan vaalipiirissä vihreiden listalta. Varsinaiset vaalisivuni ovat vielä vähän kesken, mutta avautuvat piakkoin. Linkkailen silti tänne vaalikoneita jahka ne avautuvat.

YhteystiedotSähköposti : ehdokas@thorstrom.com

Some : klikkaa yllä olevista kuvakkeista

Puhelin : +358 44 3219 139

vaalikampanjan kärkiteematYMPÄRISTÖ JA ILMASTONMUUTOS

Karkeasti ilmaistuna sanon, että jos me (eli ihmiskunta) nyt kusemme ilmaston ja ympäristön kanssa, niin millään muulla ei ole oikeastaan suurta merkitystä. Ennen kuin joku alkaa saivarrella Suomen pienestä koosta, miljardista kiinalaisesta ja ties mistä, niin totean, että juuri meillä suomalaisilla on kehittyneenä maana sekä mahdollisuus että velvollisuus olla etunenässä luomassa esimerkkiä muille. Sitä paitsi korkean teknologian maana meillä on mahdollisuus saada tästä myös taloudellinen kilpailuetu - ilmastonmuutos koskettaa koko maapalloa ja sen asukkaita, joten olemalla edelläkävijöiden joukossa luomassa järjestelmiä ja teknologioita voimme saada aikaan uutta, vihreää liiketoimintaa.

KÖYHYYS JA ERIARVOISUUS

Perustulo on ensimmäinen ja ehkä tärkein askel sosiaaliturvan uudistamisessa. Sosiaali- ja terveyspalvelujen tulee olla kaikkien saavutettavissa. Eriarvoisuutta ehkäisemällä rakennamme huomisen Suomea, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet hyvään elämään ja jossa jokainen saa olla oma itsensä. Maksuton koulutus, ei vain perusasteella vaan myös toisella asteella ja korkeakouluissa, on oltava tavoitteena seuraavassa hallitusohjelmassa!